Λίγα λόγια για την λειτουργία του blog.

Το blog δημιουργήθηκε από ελεύθερους ανθρώπους που αγωνίζονται για την αναρχία,χωρίς συμβιβασμούς,δόγματα και μορφές εναλλακτικής εξουσίας ή κλίκας.Δίνεται η δυνατότητα στον οποιονδήποτε να εκφράσει τις απόψεις του,επικοινωνώντας μαζί μας στο lykoitounotou@riseup.net,είτε συμπράττει με κάποια ομάδα,είτε πορεύεται σαν άτομο,αρκεί αυτές να είναι αληθείς και να μην φέρουν κίνδυνο προσωπικής στοχοποίησης από τα μέσα καταστολής,σε αντίθεση με πολλά blogs και σωρό δημοσιευμάτων,απο τους υπερασπιστές του ρεφορμισμού.

Tuesday, June 16, 2015

Αποχώρηση δυο ατομικοτήτων από τη Σ.Α.Μ.Χ.Ο.

Δεν θεωρούμε πλέον τους εαυτούς μας κομμάτι της Σύμπραξης και αυτό γίνεται εξαιτίας των τελευταίων γεγονότων στην Πάτρα.

Ποτέ δεν επιθυμούσαμε τέτοιου είδους εξελίξεις,αντίθετα ήταν κάτι που προσπαθούσαμε να αποτρέψουμε.Δυστυχώς ο αποπροσανατολισμός, από τον πόλεμο ενάντια στο κράτος και τους θεσμούς του ,οδήγησε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις το χώρο, με θύματα όλους τους αναρχικούς. Ανεύθυνα παιχνίδια στοχοποίησαν κόσμο,ανάμεσά τους και εμάς. Το θέμα που μας αφορά θα το λύσουμε μόνοι μας και δεν θέλουμε καμια προσφορά βοήθειας από πουθενά.

Η ενότητα , κάτω από το πρίσμα της ανοιχτής συνεννόησης και της ανεκτικότητας , ήταν και παραμένει πάντα η βασική μας θεώρηση. Συνεχίζουμε , όπως πάντα , την παρουσία μας στους αγώνες για την λευτεριά μέχρι την ώρα που όλοι περιμένουμε. Θα μας βρείτε στους αγώνες και στα οδοφράγματα.
Τέλος ,αναγνωρίζουμε τη συμβολή του συντρόφου-μα πάνω απ'όλα φίλου-στο σταμάτημα του κατήφορου.

No comments:

Post a Comment